ACE Creative lanceert zijn eerste call voor creatieve ondernemers

De ACE Creative accelerator in Brussel heeft zijn eerste call gelanceerd om een top 50 van ICT gedreven creatieve start-ups in Europea te selecteren. Bedrijven worden uitgenodigd om zich aan te melden om de kans te maken op een op maat gemaakt supportpakket dat hen helpt om internationaal te groeien, en om te profiteren van persoonlijke coaching en deskundig advies van een speciaal toegewezen ervaren mentor.

ACE Creative is een voortzetting van het ACE Acceleration Programme dat gecoördineerd wordt door EBN. Voortbouwend op dit programma is er nu een specifieke call ontworpen voor start-ups in de creatieve industrie die zich bezighouden met ontwikkeling en implementatie van de laatste technologie (bijvoorbeeld 3D-printen). ACE Creative zal de meest innovatieve MKB’s in Europa ondersteunen door middel van het inzetten van een Europees netwerk in training, investment en business coaching, om ervoor te zorgen dat deze bedrijven snel toegang krijgen tot internationale markten.

De komende twee jaar zal dit initiatief dat gefinancierd wordt door het Horizon2020 programma 100 bedrijven selecteren in Europea en deze in contact brengen met elkaar en met een pan-Europees support team. Een internationaal team zal hen ondersteunen bij het vinden en bereiken van nieuwe cliënten, investeerders en contacten die ze nodig hebben om het bedrijf te laten groeien in nieuwe markten. Daarnaast zal het project een online resource center aanbieden via www.acecreative.eu om 1000 creatieve ondernemers toegang te bieden tot coaching programma’s en ondersteuning bij het ontwikkelen van hun onderneming.

Voor meer informatie ga naar www.acecreative.eu of neem contact op met Margaret Mulligan: Margaret.Mulligan@ebn.eu.

Bron: CLICKNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *