Gezocht: recent afgestudeerd en nog niet ontdekt talent met veel ambitie en een ondernemende instelling

Van de (onlangs) afgestudeerde studenten aan Artez verdient waarschijnlijk een groot aantal beeldend kunstenaars een mooi en opvallend podium. Aan dit jong talent biedt This Art Fair de mogelijkheid van een professioneel georganiseerde presentatie, interessant publiek en ondersteuning op het prille pad als cultureel ondernemer. Samen met meer gevestigde namen én toonaangevende galeries op een unieke en historische locatie.

This Art Fair is een kunstbeurs die jaarlijks in de Beurs van Berlage wordt georganiseerd. De aankomende editie vindt plaats van 27 december 2016 tot en met 30 december 2016. Tijdens deze 12e editie van de beurs kunnen 80 individuele beeldende kunstenaars met of zonder galerie hun werk presenteren. Daarnaast nodigen we een aantal jonge en toonaangevende galeries uit om getalenteerde kunstenaars te presenteren in solo- en duo presentaties.

Het belangrijkste onderdeel van This Art Fair zijn de solo en duo-presentaties van individuele kunstenaars. De kunstenaar is bij ons de curator en verkoper van zijn eigen werk en dat is ongebruikelijk in de kunstwereld. De kunstenaar betaalt € 375,- om deel te nemen aan het evenement. Juist door de kunstenaars om een bijdrage te vragen, willen we ondernemerschap stimuleren. De kosten voor deelname zijn vastgesteld op basis van de daadwerkelijke kosten van de presentatie van de kunstenaar, het dekt de locatiehuur en standbouw. De stichting financiert PR, programmering, workshops, productie en overheadkosten uit andere inkomsten.
Onze onafhankelijke selectiecommissie kiest op basis van open inzendingen de deelnemende individuele kunstenaars. Kunstenaars kunnen zicht nog ruim twee weken lang aanmelden.

Schrijf je in via de website, www.thisartfair.com, dit kan tot 10 juli 2016. Op de site vindt je ook alle informatie over de opzet, inhoud en missie van This Art Fair.

This-logo-def1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *