‘Performance INSIDE IN landgoed Bronbeek’ 27 augustus 2016

Museum Bronbeek en ArtEZ hogeschool voor de kunsten gaan samenwerken. Enkele opleidingen deden dat al, maar de samenwerking wordt nu officieel bezegeld voor de langere termijn. Marjolijn Brussaard, voorzitter van het College van Bestuur van ArtEZ, en kolonel Michiel Dulfer, commandant van Bronbeek tekenen op 27 augustus een convenant.
 
De performance INSIDE IN van beeldend kunstenaar Rob Sweere symboliseert de start van de officiële samenwerking direct na de ondertekening. Sweere zal in zijn optreden het publiek langs een vooraf uitgetekende vorm regisseren en hun beweging van bovenaf filmen, fotograferen en later publiceren. Iedereen mag mee doen. De performance start om 11:30 uur op landgoed Bronbeek, Velperweg 147 Arnhem.
 
Dezelfde dag start in museum Bronbeek ook de expositie ArtEZ Finals Graphic& Interaction Design. Eindexamenstudenten van deze opleidingen lieten zich inspireren door de museale collectie van Bronbeek. Daarnaast is in het museum een deel van Sonsbeek ’16: transACTION te zien.
 
Voor het volledige dagprogramma en aanmelden voor de performance kijk je op: www.artezbronbeek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *