‘ArtEZ alumni op de Dutch Design Week’ zaterdag 22 oktober t/m zondag 30 oktober 2016

Zaterdag 22 oktober gaat de dutch design week van start. Verschillende designers uit Nederland presenteren hen werk aan een groot publiek. Tijdens deze editie van de dutch design week zijn er drie presentaties van ArtEZ alumni die je niet mag missen!

FUTURE MAKERS ARNHEM’16

Future Makers Arnhem ’16 presenteert een diverse collectie van product, performance, foto, en visie van vier vers afgestudeerden. Gedurende de expositie is iedereen welkom in hun lab, atelier, playground en hun huis. Dit is een plek waar ze hun eigen visie op design ontwikkelen, experimenteren, creëren, debatteren en samenwerken. Hier laten zij hun visie zien op wat Product Design kan en misschien wel moet zijn!
De expositie vind plaats op het Design Perron.

IN REAL LIFE

Met een selectie van verschillende afstudeer projecten van de laatste drie jaren presenteert Graphic Desing Arnhem: IN REAL LIFE. De afstudeerprojecten gaan over de verschuiving van een non-format en non medium benadering in design. Ze zijn gemaakt met een denkwijze waar online en offline, annaloog en digitaal, oppervlakte en ruimte gemakkelijk naast elkaar bestaan.
De expositie vind plaats in het Temporary Art Centre (TAC)

PRESS PLAY TO CONTINUE

De afgestudeerden van ArtEZ Fashion Design 2016 presenteren hun collecties en portfolio’s. Neem een kijkje in het atelier van een jonge modeontwerper! In de expo/installatie “Press Play To Continue” nodigt de nieuwe lichting van ArtEZ Fashion Design je uit om hun prijswinnende collecties en portfolio’s te bekijken. Daarnaast kun je het creatieve proces van de talentvolle ontwerpers volgen en zien hoe een collectie ontstaat.
De expositie vindt plaats in de Cuyperszaal van het Pullman hotel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *