‘Borrelknowtje #4’ vrijdag 21 oktober 2016

Kom vrijdag om 18.00 uur borrelen bij Walter! Borrelknowtje is dé informatieve vrijdagmiddagborrel van WALTER. Met zo’n vijf à zes rollende borrelnootjes in je hand krijg je een lezing voorgeschoteld door hedendaagse denkers over uiteenlopende en reuze-relevante vraagstukken.

Deze keer is Quinsie Gario de spreker tijdens het Borrelknowtje. Hij is dichter en kunstenaar, bekend van zijn kunstwerk Zwarte Piet Is Racisme. Hij studeert aan de KABK in Den Haag, waar hij de twee-jarige master Master of Artistic Research doet. Op 21 oktober is hij net terug van Jeruzalem waar hij samen met Wendelien van Oldenborgh een performance heeft gegeven. Deze performance draaide rond Van Oldenborgh’s project over kraken in Nederland door Surinaamse activisten in de jaren zeventig. Tijdens Borrelknowtje #4 vertelt hij over zijn ervaringen in Jeruzalem, hoe hij zich verhoudt tot activisme en over het bespreekbaar maken van onbelichte geschiedenis door middel van kunst.

Voor meer informatie: www.walterinarnhem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *