‘De nieuwe makers borrel’ 1 november 2016

De nieuwe editie van de Nieuwe Makers Borrel komt eraan! Niet meer op de vrijdagmiddag maar op de dinsdag avond. Er is weer een fantastisch programma samengesteld waarbij een wetenschapper te gast zal zijn. De Nieuwe Makers Borrel is het moment om in contact te komen met elkaar en om nieuwe samenwerkingen te starten. Kunst, Techniek en Wetenschap raken steeds meer met elkaar verbonden. De nieuwe ontwikkelingen gebeuren dan ook juist op het snijvlak van deze terreinen, waarin experts uit de verschillende sectoren nauw met elkaar samenwerken.

Het zal een zeer inspirerende avond worden die je zeker niet wil missen!


Sprekers:

Professor Dr. P.C.M. (Peter) Christianen
Christianen is hoogleraar en wetenschapper bij de Radboud Universiteit.  Hij gaat vertellen over zijn recente onderzoek waarbij hij in een team van wetenschappers voor het eerst nanoblaasjes heeft kunnen omvormen. De vorm van de nanoblaasjes is hiermee helemaal controleer- en voorspelbaar. Het wetenschappelijk onderzoek zal als leidraad dienen voor de avond.

Marjolein Takman
Marjolein Takman is recentelijk afgestudeerd aan creative writing. Zij zal een inspirerende introductie geven op dit thema.

Studenten van ArtEZ en de Radboud Universiteit
Deze studenten zullen gaan onderzoeken hoe de ontwikkelingen binnen de nanotechnologie ingezet kunnen worden in de wereld om ons heen. Zij zullen een verbinding leggen tussen de kunst en de wetenschap en hun visie op het onderzoek presenteren tijdens de nieuwe makers borrel.

Er wordt afgesloten met een interactief deel. Zodat je als bezoeker ook een bijdrage kan leveren aan deze avond.

Datum
Dinsdag 1 november 2016
Inloop vanaf: 19.30
Start programma: 20.00

Adres
Coehoorn&CO
Coehoornstraat 17
6811 LA Arnhem

Gratis Entree.

Meld je aan via deze link: www.nieuwemakersborrel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *