Bijeenkomst Ondernemers Kontact Arnhem bij ArtEZ

Op donderdag 20 oktober waren de leden van Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) op bezoek bij ArtEZ. De OKA is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem met ruim 350 leden. De OKA organiseert netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

Bart Huydts, directeur van Het Art Business Centre is door de OKA gevraagd om deze avond als gastheer op te treden.
Een mooie gelegenheid om ArtEZ te presenteren aan de ondernemers van Arnhem e.o.
Daarnaast blijkt dat samenwerkingsverbanden tussen ondernemers en studenten of afgestudeerden van de kunstacademie steeds vaker voorkomt.

In de collegezaal vonden diverse presentaties plaats. Marjolijn Brussaard van het College van Bestuur vertelde over ArtEZ. Karlijn Sibbel, Alumni Product Design, vorig jaar winnares van de Design Stipendiumprijs, vertelde over haar succesvolle experimentele onderzoek om met suikerrietpulp nieuwe toepassingen te creëren.

image009 Schermafbeelding 2016-11-11 om 12.36.57

De speciale toneelvoorstelling ‘naar de kloten’ werd door de studenten van Muziektheater Rubin van GentFlore Koopen en Karlijn van Kruchten opgevoerd en gaf met een dynamische afwisseling van muziek, zang en toneel de hilarische ins en outs van relaties weer.

Schermafbeelding 2016-11-14 om 11.22.49 Schermafbeelding 2016-11-14 om 11.22.58
Toneelvoorstelling ‘naar de kloten’

Britt Rangé, Floor van Woensel en Anka Konings betrokken de OKA-leden in een experimenteel danstheater en de studenten Daniël van der Duim, Floris-Jan van den Berg en Hendrik Eichler van het Doppler Trio zorgden voor de muziek tijdens de netwerkborrel.

Naar aanleiding van de geslaagde optredens werd er tijdens de netwerkborrel al volop informatie uitgewisseld tussen de studenten en de OKA-leden voor nieuwe aanvragen voor een optreden!

Schermafbeelding 2016-11-14 om 11.20.17 Schermafbeelding 2016-11-11 om 12.37.33
Experimenteel Danstheater
Schermafbeelding 2016-11-14 om 11.20.35 Schermafbeelding 2016-11-14 om 11.20.25
De afsluitende netwerkborrel waar het Doppler Trio de muziek verzorgde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *