‘De Gouden Formule’ maandag 14 november 2016

Voor een provinciestad scoort Arnhem buitengewoon hoog bij de Gouden Piramide; in 2013 won het Modekwartier Klarendal de prijs en in 2015 ging deze naar Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Daarnaast zijn recent ook nog andere Arnhemse projecten doorgedrongen tot de shortlist: Cultuurgebouw Rozet, Hoeve Klein Mariëndaal en Departement Tijdelijke Ordening (DTO). Is dit een toevallige samenloop van enkele succesvolle projecten of zit hier een bewuste formule achter? En kunnen we lessen leren van onze prijswinnaars, ook voor andere ontwikkelingen in de stad?

Tijdens deze middag wordt er gepraat met de betrokkenen zelf over hun projecten, hun rol als opdrachtgever en over de ontwikkeling van Arnhem in bredere zin. Met rijksbouwmeester Floris Alkemade, Indira van ’t Klooster (Architectuur Lokaal), wethouder Ron König, Berry Kessels (Volkshuisvesting Arnhem, Modekwartier), Bart Schoonderbeek (Schipper Bosch, IPKW), Peter Groot (DTO), Guus de Rijk (gemeente Arnhem, Rozet) en Dirk van Uitert (Hoeve Kleine Mariëndaal).

Datum: maandag 14 november

Tijd: 16.00 – 18.00 uur, deuren open 15.30 uur

Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20

entree gratis

Bekijk voor meer informatie de website: www.casa-arnhem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *