KunstLAB onderzoekt sociale vraagstukken en zoekt jou!

KunstLAB Arnhem is een productiehuis voor kunst en wetenschap. In het pand Coehoorn&CO (Coehoornstraat 17) onderzoekt het lab de grenzen tussen deze disciplines en probeert ze waar mogelijk te slechten. Dit resulteert in artistieke uitingen en projecten die maatschappelijk vraagstukken aanpakken.

Vanaf 2017 starten zij, mede dankzij de Gemeente Arnhem en Stichting DOEN, met een bijzonder project. Hierbij bieden zij per jaar 8 teams de kans om nieuwe oplossingen te bedenken voor sociale vraagstukken onder begeleiding van het team van KunstLAB Arnhem en experts uit het werkveld. De teams krijgen tijd, geld en ruimte en sluiten de projecten af met een presentatie en een jaarlijkse expositie. 

Het project werkt met een ‘Open Oproep’ waarin teams zelf vraagstukken kunnen aanleveren en een ‘Casus’ waarbij teams zich kunnen inschrijven op vraagstukken die zijn geleverd door de maatschappelijke partners. Voor beide varianten kunnen zowel studenten als eerste- tot derdejaars alumni zich aanmelden. 

Heb je een vraagstuk liggen, wil je graag mee werken met dit project, dan zoeken zij jou!
Doe samen met alumni en studenten ervaring op in het professionele werkveld en laat de innovatie groeien binnen regio Arnhem/Nijmegen!

Bekijk voor meer informatie de website: www.coehoorncentraal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *