Open oproep Salone del Mobile 2017

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie roept ontwerpers op om een voorstel in te dienen voor een presentatie tijdens de Salone del Mobile 2017, een van de omvangrijkste internationale beurzen voor meubel- en productontwerp. Van 4 tot en met 9 april 2017 vindt de komende editie plaats in Milaan. Deze oproep is de enige mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor deelname aan de Salone del Mobile 2017.

Het voorstel kan t/m 23 november 2016 worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds. Uit de inzendingen selecteert het Stimuleringsfonds samen met externe adviseurs een aantal voorstellen voor de beurspresentatie. De adviseurs brengen hun oordeel uit op basis van de volgende criteria:

  • motivatie voor deelname;
  • de mate waarin de selectie van projecten de Nederlandse ontwerpsector representeert;
  • de mate waarin het project een bijdrage levert aan het versterken van het imago van de Nederlandse creatieve industrie in het buitenland;
  • de mate waarin het project zich weet te onderscheiden in artistieke kwaliteit en presentatievorm.

Bekijk voor meer informatie over de Open Oproep en het indienen van je project de website: www.stimuleringsfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *