‘Refresh – Graphic Design Arnhem’ donderdag 24 november 2016

Donderdag 24 november organiseert ArtEZ Graphic Design Arnhem (GDA) het evenement Refresh. Het is een dag om alumni van GDA te ondersteunen bij het ontwikkelen of het opfrissen van kennis over de grafische beroepspraktijk. Daarnaast is het een goede gelegenheid om oud klasgenoten en andere alumni te ontmoeten.

De dag bestaat uit presentaties van werk van alumni, workshops, een round table, diner en borrel. De workshops hebben betrekking op diverse onderwerpen binnen het vakgebied, zoals tips & tricks voor het aanvragen van EU- en lokale subsidies, de kunst van het invoeren (en winnen!) van pitches, het opbouwen van langdurige (inter-)nationale netwerken, etc.
Er worden in totaal negen workshops gegeven in drie rondes. Iedere deelnemer kan zich inschrijven voor drie workshops naar keuze. Alle workshops worden gegeven door alumni of docenten van GDA.

Voor meer informatie over het programma, het aanmeldingsformulier en de kosten kan je kijken op de facebookpagina van Refresh – GDA Alumni

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *