Heb jij de beste infographic van 2016 gemaakt?

Je kunt je eigen infographic insturen, een infographic waarvoor je de opdrachtgever was, of een infographic nomineren die je ergens hebt gezien en waarvan duidelijk is wie de maker is. De enige voorwaarde is dat deze is gemaakt voor de Nederlandse markt en is gepubliceerd in 2016. De infographic mag gedrukt, geanimeerd, interactief zijn. Inzenden kan tot en met 10 februari 2017.

Jury 2016

De inzendingen zullen worden beoordeeld door een zeskoppige jury, bestaande uit: Karin Schwandt (infographicsmaker en BNO-bestuurslid), Maren Wiersma (Dienst Publiek en Communicatie, Ministerie van Algemene Zaken), Arent Benthem (in60seconds), Robert Stiphout (freelance redacteur), Stephan Okhuijsen (data consultant en directeur Datagraver) en Max Gorbachevskiy (oprichter Infographer, Moskou).

Bekendmaking en prijsuitreiking

De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 3 maart in Figi te Zeist, als afsluiting van het Infographics Congres 2017.

Klik hier voor meer info over de prijs en download hier het reglement en het inschrijfformulier.

Foto header: Infographic ‘Datalandschap Suiker’ van Ruiter Janssen, winnaar Infographics Jaarprijs 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *