Masterclass Personal Branding onderzoekt “de merkessentie” van jonge ArtEZ professionals in een multidisciplinaire context!

Maike Peters | DBKV

Bij de Masterclass Personal Branding kwamen er allerlei inspirerende ondernemers langs die diepgaande tips gaven over mijn merkessentie. Het was fijn om vervolgens vanuit verschillende disciplines feedback te krijgen op mijn drijfveren, de plannen die ik heb en hoe ik deze het beste kan uitvoeren. Ik heb nu meer helderheid over de stappen die ik wil zetten en waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen.

Schermafbeelding 2016-01-14 om 09.26.20

Ik, Maike Peters, heb mij als kunsteducator, fotograaf en schrijfster ondergedompeld in de museale wereld van de hedendaagse kunst. Fascinerend vind ik de verschillende manieren waarop mensen de werkelijkheid waarnemen, ik zoek naar poëtische beelden die een transformatie in die perceptie teweeg kunnen brengen. Ik verwerk deze sfeer van verwondering over mijn omgeving in mijn beelden, lessen en teksten.

www.maikepeters.nl­


Mirjam van Wijk | Muziektheater

“Oprechte ontmoeting waar passie voor mensen en muziek samenkomen”

Beelden uit mijn afstudeervoorstelling “Contact Gezocht” i.s.m. Theater Klare Taal

“Mijn opleiding Muziektheater was zo breed dat ik het lastig vond om te focussen in mijn werk. Nu weet ik precies wat ik wil, wat ik kan en waarom ik doe wat ik doe. Dit kan ik ook veel beter verwoorden naar de buitenwereld toe. Daarnaast is het heel tof om met zo’n diverse groep te werken en zo andere disciplines te leren kennen. Je werkt onder andere door elkaar feedback te geven, waardoor je elkaar en jezelf goed leert kennen. Een echte aanrader voor iedereen die nog op zoek is naar wat hij precies wil of hoe je dat moet aanpakken!”

www.mirjamvanwijk.com

Bart van den Hoven | Architect 

‘Changing the context’

“Onze leefomgeving verbeteren met verassende kwalitatief hoogwaardige architectonische concepten en oplossingen”

VOLT – Experience Mall | Bart van den Hoven i.o. J. MAYER H. Architects

“Tijdens de masterclass Personal Branding ben ik erachter gekomen waarmee ik mij onderscheid. In een bijzonder interessante en intensieve periode heb ik mijzelf en de andere deelnemers vanuit verschillende disciplines goed leren kennen. De Masterclass heeft mij handvatten gegeven mijzelf en mijn ‘merk’ verder aan te scherpen zodat ik mij beter kan positioneren in de markt. Door de opzet van de masterclass is er veel ruimte voor inbreng vanuit de deelnemers, zij en de (gast-)docenten maken het samen tot een absoluut waardevolle masterclass voor iedere starter.”

Vila – Moskou | Bart van den Hoven i.o. J. MAYER H. Architects

 www.bartvandenhoven.com 

 

Rosine Langbroek | Muziektheater

“Fysiek, muzikaal & menselijk”

Compilatie afstudeervoorstelling In Line: https://youtu.be/CsenbiuA_kA

“In de masterclass heb ik, door het invullen van de verschillende modellen en de vragen die we onszelf stelden, een beter beeld gekregen van wie ik ben als performer en maker en hoe ik dat communiceer naar anderen. Je wordt uitgedaagd meer tot de kern te komen. Daarnaast leer je erg veel van het kijken naar de andere alumni en de feedback die je van elkaar krijgt.”

www.rosinelangbroek.com

De volgende masterclass Personal Branding start op 9 maart in Zwolle.

Lees meer op ArtEZ & Ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *