‘Likejagers Fashion & Design Festival Arnhem’ Donderdag 15 juni 2017

Likejagers Fashion & Design Festival Arnhem is het thema van de komende OPA avond op donderdag 15 juni. Het wordt een avond over modeblogs, bloggers, instagram, hypes en hashtags. Kim Kardashian bestaat bij de gratie van haar volgers. Hashtags bepalen onze populariteit. Deze avond gaat OPA op onderzoek uit naar hoe hypes ontstaan en naar de online-sterren. Zijn deze anders dan de offline variant? Wat betekend het als iedereen zijn eigen vlog kan uploaden en wie valt er dan nog op?

Bas Kosters is een van de meest uitgesproken ontwerpers van Nederland. In zijn werk benadrukt hij de rol van mode als vorm van inspiratie en zelf expressie. Kosters is niet alleen een modeontwerper, zijn werk is onderdeel van een compleet eigen wereld waar hij zelf vaak in figureert.

Leroy Aznam is mede-oprichter van PR & Marketing bureau IVY LEE in Amsterdam en Antwerpen. Ooit begon hij met de blog commedesleroi.com. Het succes van deze blog was de voedingsbodem voor het succesvolle IVY LEE.

Lucy de Boer komt het verhaal vertellen achter de likes van lovelybylucy.com en waarom zij heeft besloten om te stoppen met bloggen.

Datum: donderdag 15 juni
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30)
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20
Entree: € 8,00 (studenten €3, Studenten HAN-IPO en OPA members/familie gratis)
Ticketverkoop: In de voorverkoop of aan de kassa

Meer informatie: www.o-p-a.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *