‘Uurtje Oost’ Vrijdag 10 november 2017

Om de week – op donderdagmiddag tussen 17:00 & 18:00 uur opent Theater a/d Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Eigenlijk is in dat uurtje alles mogelijk: een voorvertoning van eigen werk, een concept pitch of een artistieke vraag.

Onder het genot van een drankje is er een gesprek met de desbetreffende gast. Diverse schrijvers, acteurs, regisseurs, dansers en andere artistiekelingen zijn de revue gepasseerd. Tijdens deze editie van Uurtje Oost zal Tim Hammer, muzikant en Theatermaker vertellen over zijn werk.

Verwacht:
30 november Igor Vrebac (theatermaker) & BrotherTill (spoken word & visual art)
7 december Sophie Mayeux

Datum: vrijdag 10 november 2017
Tijd: 17.00 – 18.00 uur

Locatie: Theater aan de Rijn
Entree: gratis
Meer informatie: theateraanderijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *