‘Het wilde oosten’ Donderdag 7 december 2017

Ontdek vandaag het talent van morgen! Het Wilde Oosten is een wervelende festivalavond vol onbegrensde nieuwe makers, wars van hokjes en dwars door disciplines.

De Nieuwe Oost en het Kameroperahuis brengen deze talenten samen en geven ze een plek om te experimenteren en nieuwe kruisbestuivingen te onderzoeken. Het resultaat is een verzameling vernieuwende performances die jaarlijks als karavaan door zeven steden dendert: Het Wilde Oosten. Hierin maak je in één avond kennis met de nieuwste lichting dansers, schrijvers, theatermakers en muzikanten uit het oosten. Zet je schrap voor een wervelstorm aan ideeën van theater tot literatuur, van kunst tot wetenschap en van dans tot popmuziek.

Dit jaar met schrijfster Helena Hoogenkamp, danscollectief de Arnhemse Meisjes, muziektheatermakers Tim Hammer en Mirthe Dokter, de eclectische band Mr. Goose & the Swinehouse en per stad een speciale gastartiest.

Datum: donderdag 7 december 2017
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: LUX Nijmegen
Entree: €10,-
Meer informatie: denieuweoost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *