PROJECTFINANCIERING VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS – Deel 2

Cultureel ondernemen is soms best lastig. Vaak weet je heel goed wat voor kunstwerk je wilt maken maar weet je minder goed hoe je het moet financieren. Onder andere over dit onderwerp heeft Vicky Fasten een aantal blogs gemaakt.

Vicky is financieel adviseur in de creatieve industrie die zich het beste in kan leven in beide werelden. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en ruim tien jaar ervaring als adviseur voor creatieve ondernemers.

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces. “Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

Vorige week plaatsten we Vicky’s eerste vlog. Deze week gaat haar tweede blog over 10 financieringsoplossingen voor je kunstproject:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *