PROJECTFINANCIERING VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS – DEEL 3

Cultureel ondernemen is soms best lastig. Vaak weet je heel goed wat voor kunstwerk je wilt maken maar weet je minder goed hoe je het moet financieren. Onder andere over dit onderwerp heeft Vicky Fasten een aantal blogs gemaakt.

Vicky is financieel adviseur in de creatieve industrie die zich het beste in kan leven in beide werelden. Zij heeft zowel een kunstopleiding als een financiële opleiding gedaan en ruim tien jaar ervaring als adviseur voor creatieve ondernemers.

Zij gelooft dat als je financieel slim wordt, er meer ruimte ontstaat voor het creatieve proces. “Creativiteit is het meest waardevolle dat er is. Ik zie creatieve ondernemers vastlopen op verkeerde gedachtes en ideeën over financiën. Dit staat het creatieve proces echt in de weg. En dat is doodzonde!”

We hebben Vicky’s eerste vlog en Vicky’s tweede blog geplaatst. Deze week gaat haar derde blog over 3 voorbeelden van verdienmodellen die ze heel concreet bespreekt zodat je kan leven van je werk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *