‘Klimaatcafé studentenprojecten’ Donderdag 1 februari 2018

Het klimaatbestendig maken van de stad vergt veel gezamenlijke inzet, maar ook een hoop innovatie en creativiteit. Tijdens dit Klimaatcafé is het podium daarom voor de aankomende generatie ontwerpers en doeners, namelijk de studenten! Welke oplossingen zien zij voor klimaatadaptatie en hoe zien zij hun eigen rol als toekomstig ontwerper en uitvoerder?

In het format van 20×20 (20 plaatjes x 20 seconden) zullen studenten van verschillende opleidingen hun toekomstvisies en projecten pitchen. Vooraf zal de bekende Arnhemse parkbeheerder Jeroen Glissenaar een oproep doen aan onze jongste generatie klimaatbestendigers. We ronden het podiumprogramma af met een reflectie op de studentenpresentaties en sluiten af met een gezellige netwerkborrel.

Dus wees erbij op 1 februari en neem je familie, vrienden, buren, studiegenoten, docenten en collega’s mee!

Datum: donderdag 1 februari
Aanvang: 16.30 – 18.00 uur, deuren open 16.00 uur
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20
Entree: gratis
Meer informatie: casa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *