Aanvraagronde lening Fonds Kwadraat t/m 18 maart 2018

De huidige aanvraagronde voor rentevrije leningen voor kunstenaars, ontwerpers en fotografen bij Fonds Kwadraat sluit op zondag 18 maart 2018.

De lening tot 8.000 euro kan worden gebruikt voor alles wat te maken heeft met het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk. Ook kleine instellingen kunnen financiering aanvragen. Kunst- en designacademiestudenten kunnen een bedrag tot 800 euro investeren in hun eindexamenproject. Alumni kunnen direct na hun afstuderen tot 8.000 euro lenen om te investeren in hun verdere ontwikkeling.

Fonds Kwadraat is een onafhankelijk stichting die rentevrije leningen verstrekt via een ‘revolving fund’, waarbij leningen terugvloeien naar het leenkapitaal. Het Mondriaan Fonds werkt sinds 2011 nauw samen met Fonds Kwadraat. Kunstenaars die een bijdrage van het Mondriaan Fonds krijgen, kunnen zonder extra toetsing voor hetzelfde project terecht bij Fonds Kwadraat. Zij kunnen bijvoorbeeld een lening aanvragen voor de eigen bijdrage die het fonds vraagt.

Bekijk voor meer informatie over het aanvragen van leningen de website van Fonds Kwadraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *