‘BNO Zwolle’ Woensdag 4 april 2018

BNO organiseert verschillende creatieve lezingen verspreid over verschillende locaties in Nederland. De eerste avond in in Zwolle voor 2018 gaat over datavisualisatie met o.a. Nadieh Bremer en Leon de Korte. Meld je snel aan want er zijn 60 plekken beschikbaar!

Sprekers

Nadieh Bremer studeerde af als astronoom, heeft een achtergrond in datawetenschappen en is nu datavisualisatie ontwerper. Na te hebben gewerkt voor een adviesbureau en een fintech bedrijf, waar ze haar passie voor het visualiseren van gegevens ontdekte, werkt ze nu als een freelance ontwerper van datavisualisatie onder de naam “Visual Cinnamon”.
Nadieh richt zich op unieke en interactieve datavisualisaties die zowel het publiek betrekken als inlichten. 

Leon de Korte komt vertellen over zijn rol als ontwerper van infographics op de redactie van De Correspondent, een dagelijks en digitaal medium dat de waan van de dag wil overstijgen. Leon studeerde af aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Hij werkte daarna onder andere als journalistiek ontwerper bij de KRO-NCRV. Nu ontwerpt hij infographics op de redactie van De Correspondent.

Er zijn maar 60 plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van een plek.

Datum: woensdag 4 april
Locatie: Theatergroep de Jonge Honden, Westerlaan 9, Zwolle
Aanvang: 19:45 uur
Entree: Normaal: 5 euro, BNO-leden: gratis,
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden.
Meer informatie: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *