‘Makers Meeting’ Donderdag 24 mei 2018

Tijdens de Makers Meeting die georganiseerd wordt door De Nieuwe Oost krijg jij als maker de kans om je idee te pitchen, vragen te stellen en kennis te maken met het team van De Nieuwe Oost. Scherp jouw artistieke plannen aan en krijg tips voor het realiseren hiervan!

Meld je aan via sarah@denieuweoost.nl en laat ons weten wat je wilt maken, waarom je het wilt maken, hoe je jouw plan wilt realiseren, voor wie je het wil maken en wat jouw plan relevant maakt. Wees er op tijd bij, want vol = vol!

Donderdag 19 april zit vol. Aanmelden voor donderdag 24 mei is nog wel mogelijk.

Datum: donderdag 24 mei
Tijd: 14.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Theater a/d Rijn
Meer informatie: denieuweoost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *