‘Open dag Stimuleringsfonds’ Donderdag 12 april 2018

Op donderdag 12 april lanceert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie een nieuw jaarlijks event: Bring it on!, een open dag waarop het fonds de ontwerpende sector samenbrengt en in gesprek gaat over ambities, ontwerpideeën en maatschappelijke impact. Terugkijkend naar de resultaten uit het voorgaande jaar en vooruitkijkend naar de toekomst, kan je een vol en actief programma verwachten. Kom naar de Rotterdamse Schouwburg en deel je kennis en ervaring. Vanaf 13:00 uur bent je van harte welkom.

Het programma beweegt zich tussen publieke interviews met ondersteund ontwerptalent, de presentatie van een manifest over het nieuwe stadmaken, tot de uitdaging om als ontwerper een samenwerking aan te gaan met een maatschappelijke- of kennispartner.

Maak gebruik van de speeddates en de mogelijkheid om interessante spelers uit het ontwerpveld te ontmoeten. Of ga in gesprek met een fondsmedewerker over alles wat je wilt weten over subsidies en beleid.

Het fonds zal zich laten inspireren door input vanuit de deelnemers voor toekomstige ambities en beleid. De dag eindigt met een (netwerk)borrel.

Datum: donderdag 12 april 2018
Tijd: inloop vanaf 13.00 tot 18.00 uur
Locatie: Theater Rotterdam, Schouwburgplein 25, 3012 CL Rotterdam
Aanmelden: Meld je aan door een e-mail te sturen aan aanmelden@stimuleringsfonds.nl vóór 1 april, o.v.v. Bring it on!, je naam en organisatie.
Meer informatie: stimuleringsfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *