Oude meesters – netwerkbijeenkomst Mondriaanfonds

Op dinsdag 27 maart organiseert het Mondriaan Fonds van 15:00 tot 18:00 uur een netwerkbijeenkomst voor bewezen talent bij Nest in Den Haag. Aanleiding is de presentatie van het essay Oude meesters – De actualiteit van het gevorderde kunstenaarschap dat Leo Delfgaauw schreef in opdracht van het fonds. Met dit essay wil het Mondriaan Fonds de aandacht vestigen op de groeiende belangstelling en waardering voor de positie van de gevorderde beeldend kunstenaar. Jongere kunstenaars zien meer ervaren collega’s als inspirerend voorbeeld en ook musea, galeries en media besteden aandacht aan kunstenaars die al langer aan een oeuvre bouwen.
 
Tijdens de bijeenkomst zal het Mondriaan Fonds het gesprek aangaan met verschillende kunstenaars, curatoren en galeriehouders van verschillende generaties en met het publiek, over onderwerpen die van belang zijn, zoals zichtbaarheid, erkenning en overdracht. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Datum: dinsdag 27 maart
Tijd: 15.00 tot 18.00 uur
Locatie: Nest, Den Haag, De Constant Rebecqueplein 20-B
Aanmelden: kan via dit formulier
Meer informatie: mondriaanfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *