‘Uurtje Oost #7’ Donderdag 29 maart 2018

Voor collectief PRIME is muziek de enige overgebleven manier om te communiceren. Wat betekent het om je in een maatschappij te bevinden die gedreven is door de individuele manier van leven? Kan muziek ons samenbrengen?

Pure Prime – PRIME

Door te trainen met muziekinstrumenten creëren de performers van ‘Pure Prime’ een nieuwe manier van communiceren. In de performance is de taal om met elkaar te communiceren gedreven vanuit muziek.

Collectief PRIME werkt voor de tweede keer samen, na het maken van de korte film Point Of Change (Fokus festival 2018, Moving Images 2017, Art of neuroscience 2017, Danstrek 2018, Moving Body 2017). Nu werken ze aan een live performance genaamd ‘Pure Prime’. Na een week werken tijdens de ArtEZ herfst residentie zijn ze dieper in hun concept voor ‘Pure Prime’ gedoken. Nu zijn ze er klaar voor om hun ‘work in progress’ te tonen aan publiek, en nodigen ze jullie van harte uit voor een presentatie van hun werk tot nu toe en voor een gesprek achteraf op 29 maart om 17:00 in Theater aan de Rijn.

“the music keeps us going somewhere,

we go together,

it is better together,

as long as the music keeps us going”

Datum: donderdag 29 maart
Tijd: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Theater aan de Rijn
Entree: gratis
Meer informatie: denieuweoost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *