‘Uurtje Oost: #Onck/ Luc de Groen producties’ Donderdag 3 mei

Een paar keer per maand opent Theater aan de Rijn haar deuren voor jonge makers met bruisende ideeën, prangende vragen en artistieke onderzoeken. Tijdens deze editie van Uurtje Oost gaan Luc de Groen en Cassandra Onck (huisblogger bij ArtEZ & Ondernemen) het gesprek met elkaar aan. Beide makers komen uit heel andere hoeken van het theater en gaan op de speelvloer op zoek naar overeenkomsten. Wat hebben literair theater en het theaterconcert met elkaar te maken? Wat is de overeenkomst tussen filosofie en muziek wanneer je ze in een theatrale context plaatst? Luc de Groen en Cassandra Onck gaan vanuit gevoelde overeenkomsten het gesprek aan met elkaar en het publiek, om te zien wat ze delen en waarin ze verschillen.

Ik ben een interface – #ONCK
Tijdens Ik ben een interface verlegt #ONCK de focus van technologische vooruitgang naar technologische impact. Op welke manier ben ik verbonden met de technologie en de data die ik daarop waarneem? Hoe beïnvloed moderne technologie mijn blik op de wereld? Op de melodieën en teksten van nieuw geschreven elektronische muziek synchroniseren performer en publiek om zich al dansend af te vragen wat het betekent om mens te zijn te midden van alle draden en data.  Meer info

Het Gesprek – Luc de Groen Producties
Een man en een vrouw zitten tegenover elkaar. Ze praten. Ze proberen van elkaar te winnen, bezien hun mogelijkheden. Als zij nou eens haar stem verheft? Als hij nou eens gaat huilen? Als hij nou eens gaat huilen en zij dat niet toestaat?

Het Gesprek is een voorstelling op het snijvlak tussen theater, filosofie en het literaire.

Datum: donderdag 3 mei
Tijd: 17.00 uur
Locatie: Theater aan de Rijn
Entree: gratis
Meer informatie: theateraanderijn.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *