ARTEZ SUMMERSCHOOL CULTUREEL ONDERNEMEN

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten start op 27 augustus 2018 een Summerschool Cultureel Ondernemen, genaamd ASCOZ. Deze summerschool wordt aangeboden aan alle alumni van ArtEZ (Zwolle, Enschede, Arnhem) die kort geleden gestart zijn als cultureel ondernemer en die de vurige wens hebben dit verder uit te bouwen tot een goed lopende culturele onderneming. Deze summerschool is ook beschikbaar voor niet ArtEZ alumni die starten als culturele ondernemer.

Wij willen je graag uitnodigen deel te nemen aan de ArtEZ Summerschool Cultureel Ondernemen Zwolle. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Kenmerken van de Summerschool

Pressure cooker: in één week (ochtend en middag) doorloop je alle stappen om een culturele onderneming verder vorm te geven.
Praktische en doelgericht: na afloop van de week heb je een eigen businessplan, een projectplan, een subsidieaanvraag of een plan van aanpak voor de volgende stap.
Herkenbaar: alle voorbeelden, alle sprekers, alle modellen komen uit de culturele sector.
Heldere opbouw: de ochtenden voor kennis, inzichten en inspiratie, de middagen om alles te vertalen naar je eigen culturele onderneming.
Uitdagend: de summerschool is uitdagend door de afwisseling aan werkvormen: inleidingen, workshops, bedrijfspresentaties, teamwork (waaronder brainstorm), individueel aanscherpen van je onderneming en pitches van je resultaten.

Algemene Informatie

Startdatum: 27 t/m 31 augustus 2018, van 9.00 uur tot 17.00 uur
Plaats: ArtEZ, Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle
Prijs: € 225,- voor ArtEZ alumni en € 450,- voor andere deelnemers
Eisen: verder willen verdiepen op ondernemerschap en de hele week verplichte deelname
Intake: voorafgaande aan de cursus is er een intake (check wederzijdse verwachtingen)
Inschrijven: via dit contactformulier

Inlichtingen:
Menno Schrap (06-54606330),
Bart Huydts (06-51348076).
Info@ascoz.nl
abc@artez.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *