‘Inloopspreekuur Mondriaanfonds’ Maandag 4 juni 2018

Ben je een kunstenaar met plannen voor nieuw werk, een project, een werkperiode in het buitenland, een tentoonstelling of een samenwerking? Bemiddelaar met plannen voor een onderzoek? Opdrachtgever met plannen voor samenwerking met een kunstenaar? Of ben je werkzaam bij een museum of instelling met plannen voor een tentoonstelling, project of samenwerking?

Om je op weg te helpen in het aanbod van mogelijkheden organiseert het Mondriaan Fonds iedere maand een inloopspreekuur tussen 14.00 en 16.00 uur. Medewerkers staan klaar om je te adviseren over welke bijdrage het beste past bij jouw plannen, om de mogelijkheden bij het fonds toe te lichten of om je door te verwijzen. Het eerstvolgende inloopspreekuur vindt plaats op maandag 4 juni.

Maak vooraf een afspraak
Tijdens het inloopspreekuur kun je zonder afspraak binnenlopen om algemene informatie in te winnen. Heb je een concreet plan en wil je weten of je bij het Mondriaan Fonds een aanvraag kunt indienen? Het maken van een afspraak heeft dan de voorkeur, zodat we je beter kunnen adviseren. Stuur een omschrijving van het plan en een cv per e-mail naar ons zodat we een afspraak met een van de medewerkers kunnen inplannen. Afspraken tijdens het spreekuur duren maximaal 20 minuten. Aanmelden voor het inloopspreekuur via: info@mondriaanfonds.nl.

N.B. Aanvragers met concrete plannen kunnen ook buiten het inloopspreekuur een afspraak maken met een projectmedewerker. Op de website zijn bij de afzonderlijke bijdragen onder het kopje ‘contact’ de contactpersonen te vinden met hun e-mailadres.

Datum: maandag 4 juni
Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur
Locatie: Brouwersgracht 276 in Amsterdam
Aanmelden:  info@mondriaanfonds.nl (niet verplicht)
Meer informatie: mondriaanfonds.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *