‘LITERAIR FESTIVAL NIEUWE TYPES’ 28 t/m 30 juni 2018

Nieuwe Types is hét festival voor nieuwe literatuur. In het laatste weekend van juni onderzoekt De Nieuwe Oost & Wintertuin de toekomst van de literatuur. Nieuwe Types neemt de staat van het verhaal onder de loep en vestigt drie dagen lang de aandacht op nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Dit gebeurt op verschillende manieren: van geïmproviseerde performances van schrijvers en muzikanten tot een literaire stoelendans; en van een bergrede over de huidige staat van het verhaal tot een avond waarin de vierdejaarsstudenten Creative Writing hun afstudeerwerk presenteren. Kom kijken naar de schrijvers van morgen! Het volledige programma staat op de website www.nieuwetypes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *