Informatiebijeenkomst nieuwe subsidiemogelijkheden Producties en Festivals

Voor 2018 heeft de provincie Gelderland subsidies verleend voor het realiseren van producties en festivals op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst en vormgeving, film, nieuwe media en literaire cultuur, evenals voor erfgoedfestivals.

Nieuwe subsidiemogelijkheden
Ook voor het komendejaar willen zij weer subsidies voor deze activiteiten beschikbaar stellen. Bent je van plan om in 2019 een productie of een festival te organiseren in Gelderland en overweeg je subsidie aan te vragen bij de provincie Gelderland?  Dan nodigen provincie Gelderland jou uit om op 10 juli 2018 van 10.00 tot 13.00 uur (inclusief lunch) naar de informatiebijeenkomst in Dudok, Koningstraat 40, Arnhem te komen.

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal de provincie uitleggen wat de subsidiemogelijkheden zijn, hoe een subsidie kan worden aangevraagd en wat de criteria zijn waarop een aanvraag wordt getoetst. Bovendien zal er ruim de gelegenheid zijn om eventuele vragen te stellen.

Aanmelden informatiebijeenkomst
Je kan je aanmelden door uiterlijk vrijdag 6 juli 2018 een e-mail te sturen naar tendercultuur@gelderland.nl  o.v.v.   “Informatiebijeenkomst” en jouw gegevens (naam, functie en organisatie). Wil je gebruik maken van de lunch en heb je dieetwensen? Vermeld dat dan in de e-mail.

Meer informatie?
Over de nieuwe subsidiemogelijkheden wordt op 3 juli aanstaande in het college een besluit genomen. Binnen enkele dagen na deze datum kunt je alle informatie vinden op de website www.gelderland.nl/Subsidies en op het Forum.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met: tendercultuur@gelderland.nl

Datum: Dinsdag 10 juli 2018
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Dudok, Koningstraat 40, Arnhem
Aanmelden: tendercultuur@gelderland.nl  o.v.v.   “Informatiebijeenkomst” en jouw gegevens (naam, functie en organisatie)
Meer informatie: Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met: tendercultuur@gelderland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *