Bep van de Velden Award

De Bep van de Velden Award is een award speciaal voor de onderneemster die haar vrouwtje staat. De ambitieuze powervrouw die strijdt voor haar eigen Fempire. Om deze jonge onderneemsters te stimuleren, mag je jezelf of een andere vrouw nomineren voor de award. €5000,- Ligt klaar voor de meest eigenzinnige originele en ondernemende jonge vrouw!

De rode draad van deze Award is de in 2018 overleden Bep van de Velden. De oprichtster van het succesvolle bedrijf CCV in Arnhem was een voorloper en rolmodel in het vrouwelijke ondernemerschap. Correctie, dat is ze nog steeds. Want tot op de dag van vandaag inspireert zij nog steeds vrouwen in het bedrijfsleven.

Ter ere van haar werk, eigenzinnige persoonlijkheid en haar status als rolmodel is de Bep van de Velden Award ontstaan. Deze prijs wordt uitgereikt op 4 oktober, de geboortedag van Bep van de Velden. Van de Velden was een kleurrijke onderneemster en rolmodel voor velen. 

Voor de genomineerden en finalistes staat een mooi programma klaar met masterclasses verzorgd door o.a. de HAN en ArtEZ en een coachings traject, gericht op de ontwikkeling van de onderneemster en haar bedrijf. Ook zal er aandacht zijn voor de ontwikkeling van de onderneming ná het Coronavirus. Een deskundige jury buigt zich over de nominaties. 

Geïnteresseerden kunnen zich tot 30 april aanmelden via www.bepvandeveldenaward.nl 

Voor meer informatie kunt u zicht richten tot Petra van Stijn, bestuurslid Stichting Bep van de Velden Award. info@bepvandeveldenaward.nl 0655 747 630 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *