IGNITE AWARD 2020: €100.000 VOOR STARTENDE SOCIAAL ONDERNEMERS

De IGNITE Award gaat weer van start. Hiervoor zijn ze op zoek naar startende sociaal ondernemers uit Gelderland en Overijssel, die juist nu opstaan en met daadkrachtige oplossingen en creatieve businessideeën komen voor maatschappelijke uitdagingen. IGNITE is er voor impactmakers op grote en kleine schaal en bestaat uit een trainingsprogramma waarbij de deelnemers kans maken op €100.000 startkapitaal voor hun onderneming. De inschrijving vindt plaats van 1 juni t/m 31 juli en verloopt via IGNITEAward.nl.

Welke sociale uitdaging pak jij aan met €100.000?

Ben jij een startende sociaal ondernemer in Oost-Nederland? Of heb je een goed idee om daar een social enterprise te starten? Zorg jij met jouw onderneming voor échte sociale verandering? Weet jij je plannen ook nog eens uit te voeren op een financieel duurzame manier? Maak kans op:

  • een intensief begeleidingstraject met persoonlijke coaching van een ervaren ondernemer.
  • deelname aan inspirerende workshops en trainingen; o je eigen professionele bedrijfsvideo & een sterk businessplan als eindproduct;
  • een jaar lidmaatschap bij Social Enterprise NL (het platform voor social enterprises);
  • én een financiële investering van €50.000 of €100.000 in jouw onderneming.

Inschrijven

Via het inschrijfformulier op IGNITEaward.nl geef je antwoord op 10 vragen over je sociale onderneming. Deze dien je uiterlijk 30 juni online in samen met je cv en een korte videopitch.

Selectie

Uit alle aanmeldingen selecteert de organisatie van de IGNITE Award de acht meest veelbelovende kandidaten. Alle inzendingen worden beoordeeld op:

  • Maatschappelijke, sociale impact in de regio;
  • Ondernemerschap en financiële haalbaarheid van de onderneming;
  • Het vermogen van de onderneming om op te schalen in de toekomst.

Business Pressure Cooker & Pitch

Op 2 & 3 september vinden de selectiegesprekken plaats. Ben jij één van de acht genomineerden? Dan start je op 14 september aan een intensief begeleidingstraject. Tijdens deze Business Pressure Cooker werk je je businessplan en pitch verder uit onder begeleiding van trainers en je coach en neem je deel aan inspirerende workshops. Een vakjury beoordeelt de acht businessplannen en selecteert op 9 november wie er doorgaan naar de finale op 12 november 2020. Daar pitchen vier finalisten hun businessplan aan de vakjury en een publiek van peers en investeerders. Tijdens dit event bepaalt de jury wie de IGNITE Award 2020 wint.

Ervaring van Oud deelnemers

Bekijk deze video waarin oud-deelnemers hun ervaringen delen.

Ben je geïnteresseerd in de Award? Bekijk dan de website van IGNITEAward voor de voorwaarden en het aanmeldingsformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *